Uusia Meikkejä Testissä!

 Netistä ja Youtubesta löytyy paljon erilaisia videoita joissa opetetaan meikkaamaan. Netistä löytyy myös paljon erilaisia videoita joissa testataan tuotteita. Myös Couleur Caramelin tuotetestauksesta löytyy paljon videoita.

Tässä Camillen (jonka muuten olen tavannut Pariisissa käydessäni) video CC:n uutuuksista nyt vuoden 2015 keväältä. Tässä uutuusesittelyssä ja näyttelyssä testataan useampia tuotteita ja lopputulos on oikein hyvä. Olen saanut samanlaiset tuotepaketin myös itselleni, mutta hieman myöhemmin ja video tästä on varmasti vielä tulossa. Tätä videota voisin kuitenkin suositella kaikille meikkaamisesta kiinnostuneille, sillä Camille tekee meikkaamisesta todella helpon näköistä ja tekee kaikki niin kuin on opetettukin, pienin vivahtein tietenkin.

Ja pitää sanoa että noin nopealla aikataululla Camille tekee todella hyvää työtä ja lopputulos on melkoisen upea. Kaikkea sitä Pariisissa ja kosmetologikoulussa oppiikaan. Camille muuten puhuu todella sujuvaa englantia joten keskustelu Skypen välityksellä on todella helppoa. Camille on tulossa ensi vuonna käymään myös Suomessa jolloin aion hänelle näyttää Suomesta parhaita puolia. En kyllä tajua kuka haluaa tulla Pariisista tänne takapajulaan, mutta sama se taitaa olla toisinpäin. Kukapa haluaisi tulla täältä luonnon keskeltä keskelle ruuhkaista Pariisia? No minä ainakin, Pariisi on ihana!

Make Up Artist Camille on kirjoittanut paljon Couleur Caramelistä eikä syyttä, sillä myös hän on huomannut miten meikkisarja sopii hänen omiin ajatuksiinsa ja ideologiaansa. Ja kuten jo ehdin kertoa, Youtubessa on paljon muidenkin meikkitaiteilijoiden testejä ja näytöksiä miten näillä tuotteilla saadaan todella upeaa jälkeä aikaiseksi.

Onko sinulla omaa kanavaa julkaista omia meikkivideoita tai oletko jo julkaissut sellaisia? Jos olet niin kannattaa ilman muuta mainostaa niitä vaikkapa perustamalla oma blogi. Saattaa olla että Couleur Caramel bongaa sinut netistä ja ehdottaa yhteistyötä, ihan niin kuin minulle kävi. Ja mikä parasta, tuo yhteistyö on jatkunut jo pari vuotta ja yhteistyö sen kuin tiivistyy.

Kannattaakin pysyä erittäin hereillä mikäli haluaa pysyä meikkien hurjassa tahdissa mukana, sillä koko ajan tulee jotain uutta näille markkinoille. Erilaiset videoblogit ovatkin kenties yksi parhaimmista tavoista pysyä mukana meikkimaailman menosta, sillä usein uutiset leviävät sitä kautta kaikkein nopeiten. Uutuusjutut myyvät myös eniten ja se kuka ehtii ensimmäisenä saamaan nämä jutut nettiin ja levitykseen, kerää eniten katsojia videoilleen.

Jatkossa tulen todennäköisesti myös julkaisemaan erilaisia videoita ja oppaita meikkaamisesta ja muusta kosmetiikkaan liittyvästä. Pysykää siis kanavalla sillä jotain hienoa on varmasti tulossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *