Tervetuloa lukemaan blogiani!

makeup

Olet erittäin tervetullut blogiini! Couleur Caramel –nimellä kulkeva blogi on saanut jo jopa arvostusta itse emoyhtiön puolelta ja olen saanut kivasti kokeiltavaa ja raportoitavaa sieltä suunnalta. Olet varmasti jo lukenutkin näitä?

Mutta asiaan. Olet siis tervetullut blogiini lueskelemaan meikäläisen ajatuksia muodin ja ennen kaikkea meikkaamisen ja ehostuksen alalta. Päivitän pikku hiljaa tänne blogin puolelle kaiken näköistä uutta ja mukavaa luettavaa ihan vaan teitä varten hyvät lukijat! Samalla pidän hieman hengähdystaukoa kaikesta meikkaamisesta kun saan kirjoitella tänne mitä haluan.

Joskus voi olla että en ehdi ihan joka viikko tai kuukausikaan kirjoitella tänne mitään uutta, mutta kun sen aika tulee, niin tulette aina huomaaman sen. Olisi mukava myös kuulla teidän mielipiteitänne meikkaamisesta ja omista suosikkimerkeistä ja otan ilolla ja mielenkiinnolla vastaan myös erilaisia vinkkejä ja ehdotuksia miten mikäkin juttu pitäisi milloinkin tehdä. Olen sitä mieltä että vain tekemällä oppii ja että jokainen tekee hommat hieman eri tavalla.

Ihan koko elämäni ei pyöri meikkaamisen ympärillä vaikka se onkin tärkeä palanen omaa elämääni. Toki päivä ja yörytmiin mahtuu paljon muutakin ja olenkin onnekas kun saan elää näin aktiivista elämää. Olen nyt 22-vuotias ja olen jo ehtinyt nähdä mukavasti maailmaa ja sitä mitä tapahtuu Suomen ulkopuolella. Joskus haaveenani oli muuttaa pois Suomesta, mutta olen todennut että Suomesta on kiva käydä aina jossain mutta vielä kivempi on tulla taas takaisin. Siitä ehkä hieman myöhemmin vähän lisää, mutta nyt haluan toivottaa teidät vielä kerran tervetulleiksi tähän blogiin lukemaan Couleur Caramel – blogia ja ehkäpä bongaamaan joitain juttuja joita et ole vielä missään nähnyt tai kuullut! Pidä kiinni ja nauti mukanaolosta, tästä se lähtee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *