Lisan muoti- ja meikkiblogi!

lisa

Lisan muoti- ja meikkiblogissa on kyse muodista ja meikeistä. Olen siis Lisa ja opiskelen parhaillaan meikkaajaksi. Olen opiskeluissani aivan loppusuoralla, joten minusta tulee pian ammattilainen meikkiartisti. Olen kiinnostunut kaikenlaisesta muodista, kauneudesta ja tietenkin meikkaamisesta. Olen tehnyt jo muutamia meikkauskeikkoja ja tietenkin olen saanut tehdä kavereilleni jo häämeikkejä ja erilaisia juhlameikkejä. Viimeisin villitys on tekokynsien laitto ja olenkin siihen hurahtanut oikein tosissaan.

Mutta tämä blogi on kaikille teille jotka haaveilevat kosmetologin ammatista tai haluatte lukea aiheesta lisää. Yritän ehtiä tähän blogiin kirjoittelemaan hieman kuulumisia tältä saralta ja linkkaan myös teille parhaimmista muotiblogeista, niitä meinaan riittää todella paljon eri puolilla nettiä. En pyri näiden blogien joukkoon vaan kerron vaan tässä blogissa omissa jutuissani ja teen omaa juttuani.

Voin vaikka jakaa muutamia hyviä kikkoja meikkaamiseen tai esitellä muutamia Youtube-videoita joissa esitellään muotia ja parasta mahdollista meikkisarjaa, Couleur Caramelia. En kuitenkaan työskentele heidän laskuunsa vaikka olisihan se kiva joskus vaikkapa työskennellä… vink vink!

Muoti on tänä päivänä huiman iso juttu ja se näkyy kaikkialla. Muotia seurataan joka puolella ja siitä myös puhutaan koko ajan. Tämä toteutuu myös tässä blogissa, sillä kaikki mikä tässä on kyseessä, liittyy jollain tavalla muotiin.

Olen keskittynyt muodissa lähinnä meikkeihin ja siihen miten näitä meikkejä maailmalla oikein käytetään. Aina tulee myös uusia juttuja ja kikkoja käyttöön ja näitä sitten yhdistelmällä saadaan aikaiseksi uusia ja parempia keinoja meikata ja ehostaa ihan kenen tahansa kasvot. On uskomatonta mihin kaikkeen tänä päivänä meikkaamalla oikein pystytään. Kaikki kehittyy huimaa vauhtia ja uudet keksinnöt leviävät kivasti ympäri maailmaa eri meikkaajien tietoon ja sitä myötä myös paikallisille kuluttajille.

Onkin suuri intohimoni etsiä netistä uusia meikkivinkkejä ja toteuttaa niitä eli ihmisille. Ja toki teen omia meikkauksia itselleni ja olen tehnytkin omat juhlameikkini siitä lähtien kun ripsiharja pysyi kädessäni. Teen myös ripsien pidennyksiä, kestopigmentointeja ja paljon muuta mitkä liittyy kauneuteen ja muotiin.

Ja nyt kun sinä luet tätä kirjoitusta niin toivottavasti sinä saat näiden sivujen kautta jotain uutta ja mahtavaa kokeiltavaa itsellesi. Meikkaaminen on taitolaji, mutta voisin väittää että useimmat oppivat meikkaamaan itse kunhan vaan opettelevat. Meikkaaminen on opeteltavissa, mutta jos haluaa huippumeikkaajaksi, tulee tehdä sen eteen paljon töitä. Mutta meikäläinen on siihen valmis joten eiköhän kääritä hihat ja ruvetaan töihin!

En till WordPress-webbplats