Kiireisen meikkaajan kiireinen viikko!

Kuten jo aikaisemmin kerroin, opiskelen tällä hetkellä melkoisen intensiivisesti meikkitaiteilijaksi. Enää ei ole kovinkaan paljon opintoja jäljellä, mutta viikkoni täyttyvät tällä hetkellä melkoisen isosti kaikesta mahdollisesta tapahtumasta. Käyn tässä vähän viikkorytmiäni läpi, tässä viikko joka oli puristaa loputkin mehut meikäläisestä.

Maanantaina oli kahdeksan aamu, eli kahdeksaksi kouluun. Intensiivistä mutta todella mielenkiintoista oppimista kautta linjan ja koulu päättyi kello 15:00. Siitä suoraan suunnistin erään koekuvauksen maskeeraustöihin jotka alkoivatkin sitten kello 16:00. Välissä ehdin haukata jotain syömistä. Minun piti tavata kaverini kello 18:30 keskustassa, mutta koska kuvaukset kestivät kello 19 saakka, jouduin siirtämään tapaamista toiseen päivään. Illalla kun tulin kotiin, soitin vielä poikaystävälleni Ranskaan joka on siellä opiskelijavaihdossa vielä ensi kuun toukokuuhun saakka. Onneksi pääsen käymään Pariisissa nyt hyvän tekosyyn takia! 🙂

Tiistai alkoi koululla ja sitä kesti tällä kertaa 14:00 asti. Siitä sitten salille ja neljältä pääsin treffaamaan kaveriani. Kävimme läpi Couleur Caramelin uutuustuotteita ja päätimme tehdä viikonloppuna koemeikin erään kaverini kaverille joka on menossa naimisiin. Ilta sujui sitten pyykätessä ja meikkilaukkua järjestäessä, ei sekään mikään pieni homma ole.

Keskiviikkona olikin koulusta vapaa päivä ja päätin jo hyvissä ajoin käyttää päivän hemmotteluun. Menimme luokkakavereiden kanssa Tallinnaan kylpylään ja saimmekin siellä todella mahtavaa kohtelua. Illalla myöhään takaisin kotiin ja valmistautuminen seuraavaan päivään. Tallinna on todella mieluisa paikka käydä, sillä parissa tunnissa pääsee Helsingistä Tallinnaan ja Tallinnassa puolestaan on aivan erilaista kuin Helsingissä.

Torstaina pidempi koulupäivä, mutta aloitus vasta kello 10. Käynti salilla aamulla ja illalla koulun jälkeen kello 17 oli aika suunnata harrastelijateatterin maskeeraajaksi. No vaihteluahan tämä on, ei siinä mitään. Olin kello 22 kotona ja pakko oli vaan mennä nukkumaan. Seuraavana päivänä olisi onneksi lyhyt koulupäivä ja aikaa tosiaankin jäisi johonkin muuhunkin.

Perjantaina koulua kello 8-13 joten iltapäivä jäi vapaaksi. Ei muuta kuin shoppailemaan keskustaan ja avaamaan Couleur Caramelilta tullutta pakettia! Siellähän oli kaikkia kivoja uutuustuotteita joten soitin kaverin paikalle ja kuvasimme testauksesta videon. Hieman viiniä ja ilta venyikin pikkutunneille. Lauantaina lähdin lentämään Pariisiin tapaamaan poikaystävääni, jota olikin kova ikävä. Kevät Pariisissa oli jo pitkällä ja lauantai ja sunnuntai meni kuin siivillä. Sain onneksi vaihdettua sunnuntain iltalennon maanantailennoksi, joten paluu arkeen tapahtui sitten vasta tiistaina.

Tavallaan tykkään siitä kun on tekemistä ja varsinkin kun tekeminen on todella mieluisaa niin mikäs siinä. Näitä samanlaisia viikkoja on ollut tässä jo pidempään ja tuskin tämä tästä koulun jälkeen heti helpottaakaan, sen verran paljon on sovittuja menoja ja erilaisia tapahtumia sovittuna jo valmistumisen jälkeen. Erilaisia juttuja joiden kanssa on mukava työskennellä ja joiden kanssa menee tietenkin tietty määrä aikaa.

Rakastan sitä mitä tällä hetkellä teen ja mitä tulen jatkossa tekemään. Olen myös valmis tekemään kaikkeni sen eteen että tulen myös menestymään meikkitaiteilijana. Olen valmistumassa koulusta huippuarvosanoin ja aina kuulen sanottavan että olet aivan oikealla alalla. No varmasti olenkin!

Odotan innolla valmistumisen jälkeistä elämää, muuttuuko asiat jotenkin vai onko elämä yhtä hektistä? Joka tapauksessa olen siitä onnellisessa asemassa että saan tehdä juuri sitä mitä itse haluan ja haluan kehittyä siinä edelleen. Olen jo harkinnut myös jatkokoulutusta ja olen myös hakenut paikkaa Pariisin meikkitaitelijakoulutuksen jatko-opintoihin. Minulla on sinne hyvät suosittelijat, joten katsotaan nyt josko minut sinne hyväksyttäisiin. Se olisi tietenkin kaikkien unelmien täyttymys, ilman muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *