Asiaa Couleur Caramelistä

Monet ovat kysyneet miksi olen valinnut juuri Couleur Caramelin omaksi suosikiksi ja brändiksi jota arvostan. Tähän on helppo vastata ja vastauksen jälkeen monet tietävät mitä tuotetta kokeilla seuraavaksi. Olen saanut jo monelta ihmiseltä tietooni että he ovat blogin lukuni jälkeen kokeilleet näitä tuotteita ja ihastuneet ikihyviksi.

Couleur Caramel on luomusertifioitu kosmetiikkasarja vailla vertaa. Sen tuotteissa yhdistyy huipputeknologia, ranskalainen estetiikka ja ekologisuus humaanisuutta unohtamatta. Tämän tuotteen koko elinkaari kunnioittaa ihmisiä, eläimiä ja tietenkin luontoa. Jo nämä syyt ovat erinomaisia perusteita siihen että valintani osui Couleur Carameliin.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään tarkkaan valikoituja kasviraaka-aineita. Kaikki paitsi kynsilakat ovat saaneet Ranskassa luomusertifikaatin, joten nämä tuotteet ovat todellakin luomua. Ja sehän on monelle kynnyskysymys, vai mitä?

Ja kun tavara on luomua, kunnioitetaan luontoa koko valmistusprosessissa aivan eri tavalla. Pakkaukset ovat niin ekologisia kuin se nykytekniikalla on mahdollista, muovi esimerkiksi on korvattu kierrätettävällä ekokartongilla ja selluloosalla. Nämä verrattuna moneen muuhun tuotteeseen lyövät laudalta ne muut ihan todella helposti.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä on tietenkin se, että tuotteet testataan ulkopuolisen laboratorion taholta ja näissä testeissä ei käytetä ollenkaan eläimiä. Kokeet tehdään vapaaehtoisilla koehenkilöillä ja ranskalainen eläinsuojeluyhdistys ja suomalainen Animalia suosittelevatkin nimenomaan tätä tuotetta. Itselläni on kaksi koiraa, joten en voisi edes kuvitella ostavani tuotetta jota on testattu eläimillä.

Toinen todella tärkeä tekijä on se, että yhtiö kunnioittaa periaatteissaan myös ihmisiä. Se harjoittaa oikeudenmukaista ja reilua kaupankäyntiä ja kiinnittää erityisesti huomiota eri yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden välisiin suhteisiin. Kaiken lisäksi valmistuksessa käytetään Reilunkaupan kriteereihin sopivia raaka-aineita.

Couleur Caramelin kosmetiikkasarjaan kuuluu valtavasti eri tuotteita. Huulille on saatavilla huulipunaa, huulikiiltoa ja huultenrajauskyniä, kasvoille puolestaan löytyy erilaisia silmämeikin poistoaineita, kasvovesiä, puhdistusgeeliä ja puhdistusmaitoa.

Käsille puolestaan löytyy erilaisia kynsilakkoja, kynnenkovettajia, kynsien hoitoöljyjä ja käsivoiteita. Peitevoiteiden, meikinpohjustus ja meikkipohjien osastolta löytyvät mm. Perfect correction eli valokynä, BB-voidetta, mineraalimeikkipuuterit, meikkivoiteita, pohjustusvoiteita, peitevoiteita ja peitevoidekyniä.

Puuteriosastolla Couleur Caramelilta löyty täysi sarja erilaisia silkkipuutereita, poskipunaa, maapuuteria, valopuuteria, kivipuuteria ja irtopuuteria. Silmille tarjolla on erilaisia helmiäishohteita, luomivärejä, BIO maskaraa, eyelineriä, kulmakyniä ja silmien rajauskyniä. Apuvälineiden puolelta tuotesarjaan kuuluvat erilaiset täyttörasiat ja siveltimet.

Yhtiöltä tulee myös koko ajan upeita uutuuksia, joita ei voi vain olla käyttämättä, sen verran hyvästä tavarasta on poikkeuksetta kyse. Ihan kaikkia tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta suurin osa näistä tuotteista löytyy omasta meikkiarsenaalistani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *