Uusia Meikkejä Testissä!

 Netistä ja Youtubesta löytyy paljon erilaisia videoita joissa opetetaan meikkaamaan. Netistä löytyy myös paljon erilaisia videoita joissa testataan tuotteita. Myös Couleur Caramelin tuotetestauksesta löytyy paljon videoita.

Tässä Camillen (jonka muuten olen tavannut Pariisissa käydessäni) video CC:n uutuuksista nyt vuoden 2015 keväältä. Tässä uutuusesittelyssä ja näyttelyssä testataan useampia tuotteita ja lopputulos on oikein hyvä. Olen saanut samanlaiset tuotepaketin myös itselleni, mutta hieman myöhemmin ja video tästä on varmasti vielä tulossa. Tätä videota voisin kuitenkin suositella kaikille meikkaamisesta kiinnostuneille, sillä Camille tekee meikkaamisesta todella helpon näköistä ja tekee kaikki niin kuin on opetettukin, pienin vivahtein tietenkin.

Ja pitää sanoa että noin nopealla aikataululla Camille tekee todella hyvää työtä ja lopputulos on melkoisen upea. Kaikkea sitä Pariisissa ja kosmetologikoulussa oppiikaan. Camille muuten puhuu todella sujuvaa englantia joten keskustelu Skypen välityksellä on todella helppoa. Camille on tulossa ensi vuonna käymään myös Suomessa jolloin aion hänelle näyttää Suomesta parhaita puolia. En kyllä tajua kuka haluaa tulla Pariisista tänne takapajulaan, mutta sama se taitaa olla toisinpäin. Kukapa haluaisi tulla täältä luonnon keskeltä keskelle ruuhkaista Pariisia? No minä ainakin, Pariisi on ihana!

Make Up Artist Camille on kirjoittanut paljon Couleur Caramelistä eikä syyttä, sillä myös hän on huomannut miten meikkisarja sopii hänen omiin ajatuksiinsa ja ideologiaansa. Ja kuten jo ehdin kertoa, Youtubessa on paljon muidenkin meikkitaiteilijoiden testejä ja näytöksiä miten näillä tuotteilla saadaan todella upeaa jälkeä aikaiseksi.

Onko sinulla omaa kanavaa julkaista omia meikkivideoita tai oletko jo julkaissut sellaisia? Jos olet niin kannattaa ilman muuta mainostaa niitä vaikkapa perustamalla oma blogi. Saattaa olla että Couleur Caramel bongaa sinut netistä ja ehdottaa yhteistyötä, ihan niin kuin minulle kävi. Ja mikä parasta, tuo yhteistyö on jatkunut jo pari vuotta ja yhteistyö sen kuin tiivistyy.

Kannattaakin pysyä erittäin hereillä mikäli haluaa pysyä meikkien hurjassa tahdissa mukana, sillä koko ajan tulee jotain uutta näille markkinoille. Erilaiset videoblogit ovatkin kenties yksi parhaimmista tavoista pysyä mukana meikkimaailman menosta, sillä usein uutiset leviävät sitä kautta kaikkein nopeiten. Uutuusjutut myyvät myös eniten ja se kuka ehtii ensimmäisenä saamaan nämä jutut nettiin ja levitykseen, kerää eniten katsojia videoilleen.

Jatkossa tulen todennäköisesti myös julkaisemaan erilaisia videoita ja oppaita meikkaamisesta ja muusta kosmetiikkaan liittyvästä. Pysykää siis kanavalla sillä jotain hienoa on varmasti tulossa!

Asiaa Couleur Caramelistä

Monet ovat kysyneet miksi olen valinnut juuri Couleur Caramelin omaksi suosikiksi ja brändiksi jota arvostan. Tähän on helppo vastata ja vastauksen jälkeen monet tietävät mitä tuotetta kokeilla seuraavaksi. Olen saanut jo monelta ihmiseltä tietooni että he ovat blogin lukuni jälkeen kokeilleet näitä tuotteita ja ihastuneet ikihyviksi.

Couleur Caramel on luomusertifioitu kosmetiikkasarja vailla vertaa. Sen tuotteissa yhdistyy huipputeknologia, ranskalainen estetiikka ja ekologisuus humaanisuutta unohtamatta. Tämän tuotteen koko elinkaari kunnioittaa ihmisiä, eläimiä ja tietenkin luontoa. Jo nämä syyt ovat erinomaisia perusteita siihen että valintani osui Couleur Carameliin.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään tarkkaan valikoituja kasviraaka-aineita. Kaikki paitsi kynsilakat ovat saaneet Ranskassa luomusertifikaatin, joten nämä tuotteet ovat todellakin luomua. Ja sehän on monelle kynnyskysymys, vai mitä?

Ja kun tavara on luomua, kunnioitetaan luontoa koko valmistusprosessissa aivan eri tavalla. Pakkaukset ovat niin ekologisia kuin se nykytekniikalla on mahdollista, muovi esimerkiksi on korvattu kierrätettävällä ekokartongilla ja selluloosalla. Nämä verrattuna moneen muuhun tuotteeseen lyövät laudalta ne muut ihan todella helposti.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä on tietenkin se, että tuotteet testataan ulkopuolisen laboratorion taholta ja näissä testeissä ei käytetä ollenkaan eläimiä. Kokeet tehdään vapaaehtoisilla koehenkilöillä ja ranskalainen eläinsuojeluyhdistys ja suomalainen Animalia suosittelevatkin nimenomaan tätä tuotetta. Itselläni on kaksi koiraa, joten en voisi edes kuvitella ostavani tuotetta jota on testattu eläimillä.

Toinen todella tärkeä tekijä on se, että yhtiö kunnioittaa periaatteissaan myös ihmisiä. Se harjoittaa oikeudenmukaista ja reilua kaupankäyntiä ja kiinnittää erityisesti huomiota eri yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden välisiin suhteisiin. Kaiken lisäksi valmistuksessa käytetään Reilunkaupan kriteereihin sopivia raaka-aineita.

Couleur Caramelin kosmetiikkasarjaan kuuluu valtavasti eri tuotteita. Huulille on saatavilla huulipunaa, huulikiiltoa ja huultenrajauskyniä, kasvoille puolestaan löytyy erilaisia silmämeikin poistoaineita, kasvovesiä, puhdistusgeeliä ja puhdistusmaitoa.

Käsille puolestaan löytyy erilaisia kynsilakkoja, kynnenkovettajia, kynsien hoitoöljyjä ja käsivoiteita. Peitevoiteiden, meikinpohjustus ja meikkipohjien osastolta löytyvät mm. Perfect correction eli valokynä, BB-voidetta, mineraalimeikkipuuterit, meikkivoiteita, pohjustusvoiteita, peitevoiteita ja peitevoidekyniä.

Puuteriosastolla Couleur Caramelilta löyty täysi sarja erilaisia silkkipuutereita, poskipunaa, maapuuteria, valopuuteria, kivipuuteria ja irtopuuteria. Silmille tarjolla on erilaisia helmiäishohteita, luomivärejä, BIO maskaraa, eyelineriä, kulmakyniä ja silmien rajauskyniä. Apuvälineiden puolelta tuotesarjaan kuuluvat erilaiset täyttörasiat ja siveltimet.

Yhtiöltä tulee myös koko ajan upeita uutuuksia, joita ei voi vain olla käyttämättä, sen verran hyvästä tavarasta on poikkeuksetta kyse. Ihan kaikkia tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta suurin osa näistä tuotteista löytyy omasta meikkiarsenaalistani.

Tervetuloa lukemaan blogiani!

makeup

Olet erittäin tervetullut blogiini! Couleur Caramel –nimellä kulkeva blogi on saanut jo jopa arvostusta itse emoyhtiön puolelta ja olen saanut kivasti kokeiltavaa ja raportoitavaa sieltä suunnalta. Olet varmasti jo lukenutkin näitä?

Mutta asiaan. Olet siis tervetullut blogiini lueskelemaan meikäläisen ajatuksia muodin ja ennen kaikkea meikkaamisen ja ehostuksen alalta. Päivitän pikku hiljaa tänne blogin puolelle kaiken näköistä uutta ja mukavaa luettavaa ihan vaan teitä varten hyvät lukijat! Samalla pidän hieman hengähdystaukoa kaikesta meikkaamisesta kun saan kirjoitella tänne mitä haluan.

Joskus voi olla että en ehdi ihan joka viikko tai kuukausikaan kirjoitella tänne mitään uutta, mutta kun sen aika tulee, niin tulette aina huomaaman sen. Olisi mukava myös kuulla teidän mielipiteitänne meikkaamisesta ja omista suosikkimerkeistä ja otan ilolla ja mielenkiinnolla vastaan myös erilaisia vinkkejä ja ehdotuksia miten mikäkin juttu pitäisi milloinkin tehdä. Olen sitä mieltä että vain tekemällä oppii ja että jokainen tekee hommat hieman eri tavalla.

Ihan koko elämäni ei pyöri meikkaamisen ympärillä vaikka se onkin tärkeä palanen omaa elämääni. Toki päivä ja yörytmiin mahtuu paljon muutakin ja olenkin onnekas kun saan elää näin aktiivista elämää. Olen nyt 22-vuotias ja olen jo ehtinyt nähdä mukavasti maailmaa ja sitä mitä tapahtuu Suomen ulkopuolella. Joskus haaveenani oli muuttaa pois Suomesta, mutta olen todennut että Suomesta on kiva käydä aina jossain mutta vielä kivempi on tulla taas takaisin. Siitä ehkä hieman myöhemmin vähän lisää, mutta nyt haluan toivottaa teidät vielä kerran tervetulleiksi tähän blogiin lukemaan Couleur Caramel – blogia ja ehkäpä bongaamaan joitain juttuja joita et ole vielä missään nähnyt tai kuullut! Pidä kiinni ja nauti mukanaolosta, tästä se lähtee!

En till WordPress-webbplats